Gulvvask – hold gulvet rent og sundt

Når man vælger at have gulvpuder i sit hjem, som man sidder på i gulvhøjde, så er det også ekstra vigtigt at holde gulvet rent i dette område. Der samler sig generelt mange bakterier på gulvet og når du sidder i gulvhøjde og spiser, drikker, snakker osv. så samler der sig flere bakterier og du udsættes for flere bakterier.

Det kræver en god gulvvask i ny og næ, sådan at dit gulv og dit hjem holdes rent og sundt for dig der gerne vil dyrke konceptet grounding med gulvpuder som et opholdsted.

En grundig gulvvask

En grundig gulvvask er vigtig en gang imellem. Du laver en grundig gulvvask ved at støvsuge gulvet først og evt. lige tørre det af med en let fugtig klud. Herfra skal du bruge en moppe el. gulvklud, samt en spand med varmt vand og gulvsæbe der passer til den type gulve du har.

Det er specielt vigtigt at være opmærksom på hvilken sæbe du bruger, da den rigtig sæbe til det rigtige gulv er med til at øge holdbarheden i gulvet.

En grundig gulvvask kan klare på flere forskellige måder, og da den skal gøres jævnligt kan det være en god idé at lave en fast plan for hvordan du gør det. Du har følgende muligheder:

  • Gør-det-selv
  • Gulvvasker
  • Privat rengøringshjælp

Den første mulighed er den mest tidskrævende, den anden mulighed er den mindst grundige, og den tredje mulighed er den dyreste.

Tilbud på gulvvask

Vælger du at gå med den tredje mulighed, så kan du med fordel hente 3 tilbud på rengøring for at finde den bedste rengøringshjælp til prisen. Med privat rengøringshjælp kan du også få klaret andet end gulvasken, f.eks. støvsugning og badeværelsesrengøring.

Ved at vælge privat rengøringshjælp er du sikker på at din gulvvask bliver gjord rigtig grundigt af en der arbejder med rengøring i det daglige og derfor kender alle de bedste tips og tricks til en mere effektiv rengøring i hjemmet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.