Lange gulv til loft gardiner

Lange gardiner der går fra gulv til loft er super flotte, hvis man har det behov. Typisk vil det kun være et behov man har hvis man har gulv til loft vinduer i sit hjem, men der er visse andre steder man godt kan bruge det som en del af indretningen, hvis man bare gerne vil have gulv til loft gardiner.

Har du gulvpuder i hjemmet der har udsigt via vinduer der går fra gulvet af, så vil det helt naturligt også være rart at have gardiner der går helt ned til gulvet, så man kan trække for hvis nødvendigt.

Brug gulv til loft gardiner kreativt i din indretning

Som jeg nævnte behøver man ikke at have et vindue for at kunne bruge gulv til loft gardiner i hjemmet. Er du kreativ kan du sagtens bruge disse gardiner andre steder i hjemmet.

En god mulighed for at få pæne lange gardiner i hjemmet, er at bruge dem foran skabe med el. uden låger. Det kan være på soveværelset foran et garderobeskab eller i gangen foran jakkerne el. et opbevaringsskab.

Du kan også bruge dem foran vinduer der ikke går helt ned til gulvet, blot for at give et ekstra pift til indretningen, eller som rumopdeling steder hvor det giver mening.

Gulv til loft gardiner efter mål

En vigtig ting at huske med gulv til loft gardiner er at der ikke er lige langt fra gulv til loft i alle huse, lejligheder og hjem, hvorfor det er en god idé at bestiller gardiner efter mål. Det gør at du er sikker på de går helt fra gulv til loft i lige netop dit hjem, da de bliver specialsyet til dit hjem.

En anden måde at opnå gulv til loft effekten på med gardiner med standardmål, er at justere hvor højt du montere gardinstangen. Det er vigtigt at gardinerne når gulvet, da det har størst betydning for effekten og udseendet af gardinerne, hvor der godt kan være lidt luft mellem gardin og loft uden det ser helt tosset ud.

Gardiner efter standardmål er en billigere måde at få gardiner på, så det kan godt være at nummer 2 løsning er mere for dig end at købe gardiner på mål.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *